Orta Toroslar’da Yörükler

“Orta Toroslar’da Yörükler” Konulu Fotoğraf Sergi Açılışı ve Söyleşi Programı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Yörük Müzesi’nde 14 Kasım Çarşamba günü saat 15:00’da Orta Toroslar’da Yörükler isimli fotoğraf sergisinin açılışı yapılacaktır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Antropoloji Bölümü’nden emekli Dr. Attila Erden’in yıllardır Yörüklerle yaptığı göçler sırasından çektiği fotoğrafların teşhir edileceği sergi 2 ay boyunca Özel Yörük Müzesi’nde ziyaret edilebilecektir.
Sergi açılışından sonra yine Dr. Attila Erden tarafından bir de söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşi sırasından Erden, Orta Toros Yörükleri’nin sosyal – kültürel yapıları, gelenekleri, göçleri hakkında bilgiler verecektir.
Manavgat İlçesi, Evrenseki Mahallesi’nde bulunan Özel Yörük Müzesi’ndeki sergi açılışına ve söyleşiye tüm halkımız davetlidir.